Perussuomalainen puolue: Puoluehallitus on 9.2. kokouksessaan hylännyt jäsenhakemuksenne

Arpaonni ei suosinut tällä kertaa.

Perussuomalainen puolue puukotti minua selkään, kuuntelemalla salaliittoteoreetikkojen sepityksiä. Olen syvästi pettynyt, mutta myös huolestunut että millä pohjalla päätöksenteko perussuomalaisissa seisoo? Tiedän että minusta, kuten kenestä tahansa vähäänkään tunnetusta henkilöstä liikkuu myös nimettöminä kirjoitettuja herjauksia, mutta myös oikealla nimellä kirjoitettuja mustamaalauksia. Näin näkyy nyt käyneen, kun minun jäsenhakemukseni perussuomalaisiin hylättiin. Tätä ennen, tuli ”virheellinen” kirje, jossa minut oli hyväksytty jäseneksi. Välittömästi kuitenkin puoluetoimisto lähetti myös sähköpostia, jossa virheestä mainittiin ja jäsenhakemuksen käsittely siirtyi eteenpäin. Eilen tuli sähköpostitse päätös ilman perustelua, että jäsenhakemus on hylätty. Tilanne on sikäli ikävä, että Suomessa ei ole montaa – jos yhtäkään kansallismielistä puoluetta. Näin ollen voisi sanoa, että ovi löytiin kiinni nenän edestä ja nyt pitää seistä lumihangessa ihmettelemässä.

Olen ollut aikaisemmin jäsen, mutta erosin kun Timo Soinin luottamushenkilöt pettivät minulle antamia lupauksia. Katsoin, ettei minulla ollut luottamusta Hämeen piirin toimintaan ja erosin tuolloin. Samalla liityin itsenäisyyspuolueeseen, jonka ohjelma oli hyvinkin järkevä – mutta johtajana ei ollut karismaattinen henkilö. Näin ollen itsenäisyyspuolueen kannatus oli olematonta. Lähinnä keräsin kokemusta vaalityöstä ja ehdokkaana olemisesta. Edesmennyt puheenjohtaja Antti Pesonen oli järkevä mies puheiltaan, mutta hän ei ollut huijari kuten Timo Soini. Politiikassa saattaa pärjätä se, joka hämää ja valehtelee parhaiten – näin mm. Timo Soini on rakentanut suosionsa. Kuitenkin Soini petti äänestäjänsä ensin hallituskauden aikana vesittämällä vaalilupauksia ja myöhemmin hän teki kaikkien aikojen petosennätyksen olemalla huono häviäjä. Soini siirtyi takapiruksi Simon Elon ja Sampo Terhon egoistiselle puolueprojektille. Jos äänestäjät eivät ole täysiä dementikkoja, niin seuraavissa vaaleissa siniset kokevat rökäletappion. Todennäköisesti suurin osa sinisten jäsenistä hakeutuu muihin puolueisiin realismin edessä.

Hakeuduin perussuomalaisiin uudestaan kun Halla-aho voitti tyylikkäästi puheenjohtajuuden. Timo Soini, joka taktisesti ei halunnut hävitä Jussille, vetäytyi pois puheenjohtajakilvasta. Soini oli kuitenkin viisas, koska hän tiesi etukäteen häviävänsä ja siksi valmisteli kaiken etukäteen. Soini tiesi myös Terhon häviävän ja hänellä olikin oikea vallankaappaussuunnitelma, jolla Soini yllätti Halla-ahon joka meni täydellisesti Soinin ansaan. Sitten perussuomalaiset pudotettiin hallituksesta, mutta Soini jatkoi kavereidensa kanssa “hillotolpalla”. Vehkeily tehtiin häikäilemättömästi koko kansan edessä eikä loikkaripuoleen entiset perussuomalaiset hävenneet edes suoraa valehtelua televisiossa. Väitettiin kiven kovaa, että puoluekokouksessa olisi ollut jotakin outoa, junttaamista ja käsitervehdyksiä. Niitä ei kuitenkaan ollut, vaan tällä kaikella haluttiin vain luoda hämmennystä ja peitellä operaation likaisuutta. Sittemmin nämä kansaa tyhmänä pitävät siniset tulevat pyytämään ihmisiä äänestämään heitä, jotta heidän egoistinen tehtävänsä tulisi suoritetuksi. Sininen puolue on niitä varten, jotka pelaavat likaista peliä, eivätkä pysty häviämään rehellisesti.

Kuten ylempänä totesin, minä olen nyt poliittisesti koditon. Huvittavaksi tilanteen tekee se, että minut oli kuitenkin valittu Hämeen perussuomalaisten nuorten hallitukseen vuodelle 2018. Lopultakin ilman puoluetta oleminen ei vähennä minun kansallismielisyyttä tai rakkautta Suomea kohtaan. Edelleen haluan omalla panoksellani auttaa ja kehittää yhteiskuntaa Suomessa, jotta täällä olisi hyvä elää myös tulevaisuudessa. Suomi on maa, jossa asuu vanhempani, perheeni ja erityisesti lapseni. Se mitä teen Suomelle, teen samalla omille lapsilleni. Toisin kuin joku saattaa ajatella, niin perussuomalaisella puoleella tai minun hakemiseni sinne ei ole mitenkään ollut yhteydessä taannoin ja edelleen käynnissä olevaan somalikeskusteluun. Suomessa asuvat huonosti yhteiskuntaan sopeutuneet maahanmuuttajat ovat eräänlainen muistutus, että Suomessa on tehty pitkään väärää politiikkaa. Erityisesti Afrikasta tulleet pakolaiset ovat sopeutuneet huonosti Suomeen – heidän mielestään suomalaisten pitäisi sopeutua heihin! Samaa ajattelevat nykyiset päättäjät! Jos haluat tukea taistelua tätä typeryyttä vastaan, niin pysy tukijoukoissani!