Tukijat huomio!

Gleb Simanov on ehdolla Riihimäessä numerolla 107.

Jos olet halukas osallistumaan vaalityöhön tavalla tai toisella, niin olet tervetullut. Yhden ihmisen energia ja aika ei tietenkään riitä aivan kaikkeen, vaikka antaisi ”kaikkensa” vaalityölle. Minulla on vaimo, kaksi lasta ja koira. Siksi ymmärrettävistä syistä en voi tehdä pelkkää vaalityötä, joinakin päivinä en vaalityötä laisinkaan. Siksi kutsun SINUT hyvä vapaaehtoinen. Tue työtä paremman kaupungin ja tulevaisuuden puolesta. Tukemalla vaalityötäni, tuet niitä tavoitteita jotka ovat sinulle tärkeitä. Ota yhteyttä Facebookissa tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: vaalit@gleb.fi

Mahdollisia tuen muotoja:

1) Äänestäminen

2) Medianäkyvyys

3) Mainostila

4) Esitteiden jakaminen

5) Taloudellinen tuki

6) Muu tuki

 

Gleb Simanov.