Huomio riihimäkeläiset äänioikeutetut!

Gleb Simanov on ehdolla Riihimäessä numerolla 107.

Politiikassa vuorovaikutus on onnistumisen tae. Kun politiikka ei ole enää äänestäjien edustamista, silloin se on menettänyt merkityksensä. Irvikuvia ihmisten unohtamisista löytyy maailmalta enemmän kuin hyviä tarinoita. Minua ohjaa eteenpäin tahto toimia oikeudenmukaisesti yhteisen tulevaisuuden parhaaksi. Minulle valtuutettuna oleminen merkitsisi luottamusta, asema jossa pääsisin kehittämään kaupunkia – meidän kotiamme. Riihimäki tarvitsee sellaisia valtuutettuja jotka näkevät ison kuvan ja tekevät pitkäjänteisiä päätöksiä. Kaupungin tulevaisuus voi olla mitä tahansa. Voimme jatkaa näivettymistä tai vaihtoehtoisesti nousemme kuopasta ja teemme Riihimäestä menestyvän kaupungin. Pian on aika päättää. Äänestäjinä me päätämme millainen Riihimäki on tulevaisuudessa.

Gleb Simanov.