Riihimäen perussuomalaiset kuntavaaliehdokkaat tekivät innokkaasti vaalityötä Riihimäessä

Riihimäen perussuomalaisia kuntavaaliehdokkaita.

Olimme hyvällä porukalla jakamassa kuumaa mehua ja karkkeja ohikulkijoille Graniitin aukiolla 4.3.2017. Keskustelin useiden ehdokkaiden vaaleista ja yksityiselämästäkin. Tulin maininneeksi, kuinka olin muuttanut Suomeen 7-vuotiaana Viipurista. Synnyin Venäjällä, mutta minusta kasvoi Suomessa suomalainen ja nyt olen perussuomalaisissa! Perussuomalaisiin on yritetty laittaa rasismileimaa, mutta kovin järkevää se ei ole kun ehdokkaina on muitakin kuin kantasuomalaisia. Henkilökohtaisesti en ole tyytyväinen sellaisiin puheenvuoroihin, joissa venäläisiin liitetään epäilyksiä. Sellaiset mielikuvat eivät ole reiluja eikä realistisia. Jokainen ihminen muodostaa oman käsityksensä, mutta on hyvä pohtia kuinka paljon oma käsitys pohjautuu mm. oman elämän kokemukseen ja ”ensikäden” tietoon? Onko mielipide venäläisistä sinun mielipiteesi tosielämästä vai onko se valtamedian istuttama mielipide sinuun, jota pidät omanasi?

Synnyin Venäjällä, mutta minusta kasvoi Suomessa suomalainen ja nyt olen perussuomalaisissa!

Keskustelin myös siitä että linja-autonkuljettajan työssä kohtaan kaikenlaisia tilanteita. Hyvin usein juuri somalitaustaiset ”asiakkaat” eivät halua matkustaa linja-autossa ongelmitta, vaan tekevät matkustamisesta kaikille hankalaa. Kun yleensä Helsingissä asiakas näyttää lippuansa ja siirtyy istumaan tai seisomaan, niin somalitaustaisten henkilöiden kanssa voi joskus kulua jopa viisi minuuttia! Pysäkillä joudun selittämään, miksi heidänkin täytyy ostaa lippu ja miksi kolme vuorokautta vanha lippu ei enää kelpaa. Minua on syytetty aina silloin tällöin rasistiksi, vaikka en sitä ole. Haluan vain nähdä liput, koska se on oikeuteni. Tiedän sen, että muslimi pitää kristittyä tai yleensäkin ei-muslimia vääräoppisena ja henkilönä, jolle saa ja pitää valehdella. Samaan aikaan moni suomalainen käsittelee muslimeja silkkihansikkain, tietämättään että muslimille tuo suomalainen on vain vääräuskoinen.

Minua on syytetty aina silloin tällöin rasistiksi, vaikka en sitä ole.

Perussuomalaiset Riihimäessä ovat erittäin reipas ja iloinen porukka. Kukaan ei halua tärkeillä, vaan kaikki tehdään sulassa sovussa ja yhteistyössä. Minusta tuollainen porukka pystyy mihin vain, kun energiaa ei tuhlata sisäisiin kamppailuihin kuten joillakin puolueilla on tapana. Toivon mukaan tästä porukasta mahdollisimman moni – tai kaikki tulevat valituiksi valtuustoon. Koska silloin asiat Riihimäessä menevät eteenpäin, eikä taaksepäin! Jatketaan vaalityötä hyvässä hengessä!

Perussuomalaiset Riihimäessä ovat erittäin reipas ja iloinen porukka. Kukaan ei halua tärkeillä, vaan kaikki tehdään sulassa sovussa ja yhteistyössä.

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2017 Riihimäki: GLEB SIMANOV