Perussuomalainen Gleb Simanov

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2017 Riihimäki: GLEB SIMANOV 107

Kunnallisvaalit ovat aina vain lähempänä. Vaaleissa ei ole toki kyse pelkästään äänestämisestä. Vaaleissa on kyse tulevaisuuden määrittelemisestä, siitä ketkä päättävät miten yhteisiä asioita hoidetaan. Yhteisiä asioita taas voidaan hoitaa niin monella eri tavalla, eikä yhtä ainoaa oikeaa tapaa edes ole. Jokaisella puolueella on kuitenkin oma ohjelmansa ja tavoitteensa myös kunnallisvaaleissa. Olen ehdolla perussuomalaisten puolueesta ja teen työtä heidän kuntavaaliohjelman lähtökohdista.

Olen ehdolla perussuomalaisten puolueesta ja teen työtä heidän kuntavaaliohjelman lähtökohdista.

Henkilökohtaisesti minua kiinnostaa suuresti lapsiperheet ja heidän jaksamisensa. Lapsiperheet ovat kaupungin ydin. Kaupunki elää tai kuolee sen mukaan, miten se houkuttelee lapsiperheitä. Kaupungin pitäisi tukea ja kannustaa muuttoa Riihimäen seudulle entistä enemmän. Siihen on erilaisia keinoja, yksi tärkeimmistä on huolehtia, että lapsiperheillä on hyvä olla. Haluan olla mukana päättämässä kaikkien riihimäkeläisten parhaaksi, mutta erityisesti lapsiperheiden parhaaksi.

Kun vaihtoehdoiksi asetetaan koulun peruskorjaus tai kokonaan uuden rakentaminen, niin kannatan ehdottomasti jälkimmäistä. Lapsista ei kuulu tinkiä, eikä lasten tulevaisuudesta kuulu leikata. Jos tulen valituksi, tulisin kannattamaan Peltosaareen uuden koulun rakentamista. Sisäilmaongelmat eivät poistu pintaremontilla, eikä peruskorjauskaan halpaa ole.

Lapsista ei kuulu tinkiä, eikä lasten tulevaisuudesta kuulu leikata.

Uuden koulun rakentaminen nostaa koulu- ja työviihtyvyyttä, tehden koulusta myös turvallisemman sekä nykyaikaisen. Uutta koulua rakentaessa, kaupungin tulisi suosia paikallisia urakoitsijoita. Näin luomme työtä Riihimäen alueelle, ensisijaisesti riihimäkeläisille ja vieläpä hyvän asian puolesta. Uudet hyvätasoiset koulut tarjoavat riihimäkeläisille lapsille parhaimmat edellytykset oppimisille ja kehitykselle. Lisäksi säästämme kuluja tarpeettomista lääkärikäynneistä, sisäilmaongelmien vuoksi syntyneistä oireista. Kuka edes toivoisi oman lapsen sairastelevan aikuisten säästöleikkien vuoksi?

Uskon että perussuomalaisten kautta voin kehittää suomalaisten arkea, sinun ja minun. Tue ja äänestä, tee Riihimäestä parempi kaupunki meille kaikille!

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2017 Riihimäki: GLEB SIMANOV