Suomi valmistautuu sotaan Venäjän kanssa

Rauhallinen yhteiselo on tulossa päätökseen. Suomi valmistautuu sotaan. Suomessa on ollut tapana sanoa, että Venäjän ”aggressiivinen” toiminta mm. ”Ukrainassa” ja ”Georgiassa” on ollut syynä ”kasvaneisiin huoliin turvallisuusympäristöstä”. Suomalaisessa uutisoinnissa Venäjä esitetään ainaisena ”haastajana”, joka vaanii Suomea milloin mitenkin. Suomalainen media antaa ymmärtää, että kaikki Venäjän armeijan asehankinnat ja muut muutokset, ovat itse asiassa juuri Suomea varten. Venäjällähän ei tiedettävästi ole muita naapureita kuin Suomi. Onneksi meillä on kuitenkin puolustusministeri Jussi Niinistö, joka varustaa meidät asein uutta sotareissua varten. Me nuoret suomalaiset emme jaksa enää odottaa pääsyä rintamalle, haluamme sotaa nyt ja heti! Elämän tarkoitus ja kunniakkuus on siinä, kun kuolee tykinruokana metsässä – siinä kaikki!

Aivan aluksi olisi tärkeintä lynkata kaksoiskansalaiset, erityisesti venäläiset. Tuskinpa venäjänkielentaitoisia edes tarvitaan sodassa Venäjää vastaan. Venäjän ja Suomen kaksoiskansalaisille ei saa antaa yhtään mahdollisuutta tehdä uraa puolustusvoimissa. Vaikka joku kaksoiskansalainen ylenisi puolustusvoimien komentajaksi, niin se ei ole voinut tapahtua hänen ammattitaidon johdosta. Kyseessä on pakosti ollut FSB:n disinformaatio-/hybridisota-operaatio. Eihän kaksoiskansalaisten yleneminen ole millään tavalla normaalia tai hyväksyttävää! Pelottava ajatuskin, että kaksoiskansalaisella olisi siivoojaa suurempi rooli! Ai niin, Niinistöhän on ehtinyt jo hoputtaa tätäkin uudistusta. Venäläisethän ovat kaikki vihreitä miehiä, vauvasta vaariin ja toki siltä väliltäkin. Ehkä on kuitenkin parasta pelata varman päälle ja suljetaan kaikki venäläiset leireille! Venäläisissä on hirveintä, että ne eivät usko että Venäjä on oikeasti tosi paha maa ja että Kremlissä mietitään yötä päivää, kuinka Suomi alistettaisiin ”vaikutuspiiriin”.

Mutta kun Jussi Niinistö käyttää Georgiaa ja Ukrainaa esimerkkinä, niin ollaanko me sitten jotenkin myöhässä? Georgian sota oli vuonna 2008 ja siinä sodassa Georgia hyökkäsi separatistitasavaltoja vastaan ja Venäjä päätti auttaa tasavaltoja…eiku Venäjä vaan päätti hyökätä Georgiaan kun ei ollut muutakaan tekemistä, niinhän se meni! Ukrainan tapauksessa Krim halusi palata Venäjän yhteyteen Kiovassa tapahtuneiden laittomien tapahtumien jälkeen ja niemimaan väestö suoritti pätevän äänestyksen. Vai oliko se kuitenkin niin, että Venäjä pakotti kaikki ihmiset Krimillä jollakin mysteerisellä uudella ”aseella” haluamaan liittymään Venäjään. Kyllä tuo jälkimmäinen tosiaan kuulostaa järkevämmältä, Venäjällä on pakko olla joku ajatusase. Eiväthän ihmiset muuten olisi äänestäneet noin! Mutta olihan siellä niitä vihreitä miehiä sitten ja ne kovasti estivät väkivaltaisuuksia…eiku ne juuri tekivät…eiku hä…mitä ne vihreät miehet tekivät? Emmä tiedä, mutta Jussi tuntuu olevan perillä, kyllä mä sitä uskon!

Oikeastaan en tiedä mitä pitäisi sanoa muuta kuin vihreät miehet on tulossa ja nyt tarvitaan 50 000 suomalaista reserviläistä lisää, niin homma on sillä klar. Kyllä Jussi on vaan mahtava kun se tietää kaikki ja ei anneta sen pilata tunnelmaa vaikka osa tiedoista on yli yhdeksän vuotta vanhoja. Pääasia että tehdään jotain ja ollaan tekevinämme. Kaksoskansalaisten kanssa ei nyt oikein tiedä mitä pitäisi tehdä, mut hei! Adolf oli etevä aikanaan ja voidaanhan me kopsata siltä pari ideaa, miten se selvitti asiat juutalaisten kanssa. Me voitaisiin vaihtaa vaan juutalaiset venäläisiin ja toimia samalla tavalla. Ei muuta kuin uunia lämpenemään ja uusia kammioita rakentelemaan, sillä se Suomi lähtee nousuun! Nyt tuli kyllä selvitettyä kaikki asiat jotka uhkaavat Suomea. Ongelmat on tälle vaalikaudelle selätetty! Venäjää ei voitettu, mutta ainakin poltettiin rahaa ja kaksoiskansalaisia!

 

 

Tämä kyseinen kirjoitus on kannanotto viimeaikaiseen keskusteluun. Kirjoitus sisältää fiktiivistä ja tosiasiallista pohdintaa maustettuna sarkasmilla. En ole kannustamassa ketään rikoksiin, enkä halveksi juutalaisten kokemaa kärsimystä Hitlerin suorittaman holokaustin aikana. Haluan nauraa järjettömyydelle ja vastustaa vääryyttä.

 

Kuntavaaliehdokas 2017/Riihimäki: GLEB SIMANOV