Venäläinen roskaväki Suomessa

Viimeaikaisessa kaksoiskansalaiskeskustelussa minua häiritsee erityisesti, kuinka kaksoiskansalaisten luotettavuutta kyseenalaistetaan. Kun puhutaan kaksoiskansalaisista, niin tässä yhteydessä toinen heidän kansallisuuksistaan on kuitenkin Suomi! Suomen kansalaisuuden saamiseksi, tarvitsee selvittää omia tietoja hyvin perusteellisesti. Suojelupoliisi tekee turvallisuusselvityksen henkilöstä, ennen kuin tälle voidaan lopulta myöntää Suomen kansalaisuus. Tästä näkökulmasta katsoen, on hyvin kummallista että juuri tutkitulla henkilöllä olisi yht’äkkiä syntynyt ”luotettavuusongelmia”. Jos toisaalta jonkun henkilön taustalta löytyisi hälyttäviä yksityiskohtia, niin hänestä ei tulisikaan suomalaista. Entä, kuinka on noiden muiden suomalaisten luotettavuus, joita ei ole koskaan tutkittu?

Edes vihjaus että kaksoiskansalainen olisi epäluotettavampi kuin yhden maan kansalainen kertoo ainoastaan pohtijan älyllisestä vajaudesta. Kaksoiskansalaisten leimaaminen ilman mitään painavia syitä ja todisteita on itse asiassa koko suomalaisuuden väheksymistä. Kuka haluaa olla suomalainen, joka on ”erityistarkkailussa”? Kuka haluaa kuolla B-kansalaisoikeuksiensa puolesta? Suomalaiset poliitikot, joista Jussi Niinistö etunenässä haluavat differentioida venäläiset suomalaisesta yhteiskunnasta. Lopullisena tavoitteena on kenties ajaa kaikki venäläiset ulos Suomesta ja saada loput kieltämään venäläisyytensä. Kaksoiskansalaisten oikeuksien rajoittaminen olisi myös perustuslain vastaista. Siltikään tämäkään seikka ei ole pysäyttänyt innokkaimpia russofobeja ideoimasta rajoitteita venäläisille. Syrjintä jolle osoitetaan nyt avointa hyväksyntää, on erittäin pöyristyttävää.

Suomesta on tullut hetkessä banaanivaltio, joka sortaa oman maan kansalaisia ja luokittelee heitä A- ja B-luokan kansalaisiksi. En yhtään ihmettelisi, vaikka suuri joukko venäläisiä lähtisi pois Suomen armeijan reservistä. Eroaminen sieltä on helppoa ja nyt jopa houkuttelevaa. Puolustusvoimat ja puolustusministeri on näyttänyt keskisormea niin näkyvästi, että se pitäisi näkyä jokaiselle venäläiselle joka ei ole sokea. Suomi ei tarvitse venäläisiä suomalaisessa yhteiskunnassa, viesti tuli perille! Kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja samalla heidän kunnian loukkaaminen ei johda poliisitutkintaan kun kyseessä on venäläiset. Mutta missä ovat konkreettiset todisteet, että kaksoiskansalaisilla olisi ollut jotain ongelmia lojaliteetin kanssa? Todisteita ei ole, koska koko väite on naurettava.

Puolustusministerin ajama uusi laki kaksoiskansalaisuudesta tekisi venäläisistä roskaväkeä Suomessa. Suomi ei siis kunnioita sinua, vaikka olisitkin tehnyt valat ja hoitanut velvollisuutesi moitteettomasti. Tämä on erittäin ikävä ja valitettava tilanne. Tämä ei ollut venäläisten valinta. Suomi sylkäisee sinua kasvoille ja nauraa. Tätä on tämän päivän Suomi venäläisille. Älä tee itsestäsi narria! Älä kiellä venäläisyyttäsi. Jos kiellät venäläisen alkuperäsi ja hyväksyt sortotoimenpiteet, silloin olet täysin kelvoton ihminen vailla mitään historiaa. Ainoa oikea reaktio tähän hysteeriseen vainoon on vastustaa kyseistä sortoa. On hyvin ymmärrettävää, että venäläiset alkavat eroamaan Suomen armeijan reservistä. Puolustusvoimat eivät halua olla koko Suomen armeija, vaan Nato-mielisten kerho. Nato on olemassa vain Venäjän kuolemaksi ja Venäjän kuolemaa ihannoi Suomen armeijajohto. Jussi Niinistökin unelmoi, että saisi jyskyttää tykistöllä venäläisiä kuin heinää. Pääsisi tasaamaan välit. Sellaista ne ProKarelia miehet toivoo!