Päätös asettumisesta kuntavaaliehdokkaaksi Riihimäessä

Olen tehnyt päätöksen asettua ehdokkaaksi kuntavaaleissa Riihimäessä. Puoluetta en ole vielä valinnut. En halua olla puolueessa, jonka perinteisiin kuuluu äänestäjien pettäminen. Ilman puoluetta oleminen vaikeuttaa kuitenkin huomattavasti mahdollisuuksia menestykseen, kun taloudelliset rajoitteet tulevat nopeasti vastaan. Olen kuitenkin avoimin mielin ja teen omalta osaltani työn alusta loppuun. Aion kiusata kaikkia teeskentelijöitä suurella tarmolla.

Politiikka on edelleen rikki ja sitä ovat rikkoneet kaikki eduskuntapuolueet, myös perussuomalaiset. Suomalaisille on valehdeltu törkeällä tavalla. Vaaleja on käyty lupauksilla, joita ei ollut tarkoitus edes toteuttaa. Suomen tärkeimmästä ”luonnonvarasta” eli koulutuksesta on leikattu, vaikka muuta luvattiin. Virkamiehet nauttivat toimettomina palkkaa valtion ja kunnan suojatyöpaikoilla, kun sadattuhannet ovat vailla työtä. Poliitikot lupaavat hoitaa suomalaisten asioita, mutta hoitavatkin vain sukulaisten bisneksiä. Olemme myös todistaneet koko Suomen laajuudessa, kuinka ankarat talousajat ovat horjuttaneet meidän uskoa tulevaisuuteen. Politiikka ei pitäisi olla verorahojen väärinkäyttöä ja valjastamista sukulaisten yritysten voittoihin. Meidän ei tarvitse kustantaa ylisuurta virkamiesten armeijaa. Politiikka tarvitsee lääkettä. Uutta ja raikasta tuulta.

Suomalaisia on puolustettava kaikkialla. Näin aluksi kuntatasolla, sitten maakunta, eduskunta jne. Yhdessä voimme enemmän ja luodaksemme kestävää kehitystä, meidän tulee ottaa kaikkien ihmisten huolet huomioon. Politiikan kuuluu olla väline jokaisen suomalaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Kun suomalaiset voivat paremmin, menestyy koko Suomi siinä samalla. Tue minua, ota yhteyttä! Tehdään Suomesta yhdessä parempi, aloitetaan työ Riihimäestä!

 

Yhteistyöterveisin,

Gleb Simanov

Riihimäki