Eduskuntavaalien 2015 tulokset

Suurkiitos kaikille kannustajille! Olemalla ehdolla olen tehnyt tärkeää työtä tarjoamalla vaihtoehdon nykyiselle politiikalle. Toivon mukaan tuleva Eduskunta ja hallitus on samaan aikaan viisas ja älykäs jotta ongelmiin tartutaan ripeästi ja niiden ratkaiseminen viedään kunniakkaasti loppuun asti. Samoin toivon omalta osaltani, että Suomi rakentaa itselleen läheisemmät kahdenkeskiset suhteet Venäjään, hyläten mm. pakotteet. Samoin toivon että etäännymme Euroopan unionista joka on meille enimmäkseen rasite. Toivon myös että emme ota yhtään lisäaskelta Nato-jäsenyyteen.

Kiitos vielä kerran kaikille tykkääjille ja toivon että voitte pysyä tykkääjinä ja ollaanhan taas yhteydessä kunnallisvaalien alla!

Mukavaa kevättä kaikille!

Ystävällisin terveisin,

Gleb Simanov