Vaalirahoitustili on avattu!

Vihdoin ja viimein kaikkien kiireiden ohella vaalitukiryhmäni on avannut tilin, jonne halukkaat voivat lahjoittaa rahaa ja tukea vaalityötäni sillä tavalla. Sanottakoon se tässä, että minulla on omat rahat käytännössä käytetty vaalityöhön loppuun, mitä ylipäätään olen voinut käyttää. Tästä eteenpäin kaikki vaalityö, johon liittyy kuluja on tauolla toistaiseksi ja jatkuu vain jos löytyy lahjoittajia/tukijoita. Asuntovelkaisena perheellisenä taloudelliset resurssini ovat erittäin rajalliset. Tästä huolimatta olen nähnyt todella tarpeelliseksi tehdä vaalityötä siltä osin kuin se on mahdollista ja ajaa oikeaksi näkemiäni asioita eteenpäin. Yhtälailla on erittäin tärkeää, ettei kukaan luovu ehdokkuudesta ja vaalityöstä vain taloudellisten kysymysten takia. Kansanedustajat edustavat kaikkia suomalaisia ja juurikin siitä syystä on olennaista että ehdokkaiden kirjo on mahdollisimman laaja, jotta Eduskunta todella olisi Suomen kansa pienoiskoossa.

 

Mikäli haluat tukea vaalityötäni, niin kaikki apu on tarpeellista. Tällä hetkellä suurin tarve on rahalahjoituksille.

Gleb Simanov-vaalitukiryhmän tili: FI59 5396 0220 2018 68

 

Kiitos kaikille lukijoille ja lahjoittajille!

Yhteistyöterveisin,

Gleb Simanov