Alkuvalmistelut

Tervehdys kaikille lukijoille!

Haluan ensimmäisenä kiittää kaikkia niitä, jotka ovat olleet tukena ja kannustaneet menemään eteenpäin. En olisi ajatellut ryhtyväni ehdokkaaksi ellei muutamat henkilöt olisi vihjaisseet asiasta. Äänien saaminen on sama kuin luottamuksen ansaitseminen. Minulla ei ole suuria rahoja, eikä vaikutusvaltaisia ystäviä jotta pystyisin näiden avulla saavuttamaan tavoitteen valituksi tulemisesta. Sen sijaan, minulla on sydämeni ja lupaukseni. Sydämestäni lupaan tekeväni parhaani Suomen ja suomalaisten eteen. Emme voi aina estää jokaista vaikeutta tulemasta, mutta voimme vaikuttaa kuinka hoidamme ne. Juuri nyt tarvitsen kaikista eniten teidän kaikkien tukea jotka arvioitte minut sopivaksi kansanedustajan tehtäviin. Kaikki tuki on tarpeellista!

Kiitos!

Ystävällisin terveisin,

Gleb Simanov

Itsenäisyyspuolue

Simanov_Gleb10x15